seerus_resized2.jpg

RETAILSTART-UP VAN HET JAAR SEERUS EN HIGHCO SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR

Seerus, winnaar van de eerste Belgische FIRST Awards voor de meestbelovende start-up in de retailsector, gaat met HighCo in zee. Met deze nieuwe samenwerking versterkt HighCo zijn pioniersrol op het vlak van innovatie en digitalisering van marketing- en activatieoplossingen.

 

Seerus, winnaar van de eerste Belgische FIRST Awards

Op de Phygital Insights in oktober 2016 won de start-up Seerus nog de titel van retailstart-up van het Jaar tijdens de eerste FIRST Awards, georganiseerd door HighCo en Gondola. Dit evenement beloont de meestbelovende start-ups met oplossingen in de retailsector met niet minder dan 80.000 euro. De winnaars van de eerste editie werden gekozen door een jury van experts in innovatie en groothandel. Seerus overtuigde de jury met zijn digitale platform waarmee de getuigenissen van klanten van een bedrijf op grote schaal verzameld, gemeten en gedeeld kunnen worden.

HighCo in de raad van bestuur van Seerus

Door in Seerus te investeren en in de raad van bestuur ervan te zetelen, geeft HighCo de jonge start-up een serieuze steun in de rug. Bovendien bevestigt HighCo zo ook zijn voorlopersrol in digitalisering en innovatie. Deze filosofie van begeleiding aan de innovators van morgen vormt een belangrijk onderdeel van de waarden van HighCo.

Aanvullend talent voor de digitale marketing van morgen

 In een context waarin de digitalisering de economie, en dan vooral de distributiesector, elke dag wat meer transformeert, investeert HighCo in innovatie en voorziet het in de marketingmechanismen van morgen. De knowhow van Seerus sluit hierbij perfect aan. Gegevensverzameling en -beheer staan centraal in de oplossingen die de start-up van het jaar aanbiedt en zijn een belangrijke troef voor HighCo en de hele sector. Meer nog: deze gegevens vormen de basis waarop intelligente marketingoplossingen gebaseerd worden.

Bovendien is het succes van HighCo grotendeels te danken aan zijn luisterend oor en klanttevredenheid, waarden die het bedrijf hoog in het vaandel draagt.

AddThis Sharing Buttons